Header Reklam
Header Reklam

Novatel ve Sub10 Systems veri taşımada önemli bir işbirliği gerçekleştirdi

04 Mayıs 2012 Dergi: Mart-Nisan 2012

Sub10 Systems’ın, daha fazla bant genişliğinin güvenli ve kesintisiz şekilde kullanımına yönelik olarak geliştirdiği ‘Kablosuz Eternet Mikrodalga’ çözümleri “Liberator ve Dominator”, Novatel güvencesiyle artık Türkiye’de.

Son yıllarda hızla artan veri miktarları ve bunların taşınıp aktarılması konusunda yaşanan zorluklar, kendini daha fazla bant genişliğine duyulan ihtiyacın da artması şeklinde gösteriyor. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirdiği son teknoloji ürünlerle sektörün dikkat çeken isimlerinden Sub10 Systems, “Kablosuz Köprü Bağlantısı” projeleriyle Türkiye’de ‘Veri Taşıma’ya farklı bir boyut kazandıran Novatel Haberleşme ile “Yetkili Distribütörlük” anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla Sub10 Systems’ın Kablosuz Eternet Mikrodalga çözümleri, artık Novatel’in deneyimli ekibiyle Türk kullanıcılarına sunuluyor.

Yetkili Distribütörlük Anlaşması’nı imzalamak üzere Türkiye’ye gelen Sub10 Systems Bölge Müdürü Tomas Bergmann, Kablosuz Köprülü Bağlantı projelerine yönelik geliştirdikleri Liberator ve Dominator çözümlerini Türkiye pazarına, bu alanın deneyimli uygulama şirketlerinden Novatel Haberleşme ile sunulmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti. 13 Nisan tarihinde Four Seasons Otel’de gerçekleşen basın toplantısına katılan Bergmann, şunları söyledi: “Sub10 Systems olarak geliştirdiğimiz Kablosuz Eternet Mikrodalga çözümlerimiz, sektörde yüksek kalitesi, sağlam yapısı ve güvenilirlikleriyle ayrı bir yere sahip. Düşük güç kullanımı, kompakt yapısı, sınıfının en iyisi dalga bandı verimliliğiyle yeniden mükemmel frekans kullanımı sağlayan ürünlerimiz; aynı zamanda uyumluluk sorunu olmaması ve basit kurulumuyla da yine rakipleri arasında fark yaratıyor. Liberator ve Dominator’un uygulama alanları arasında; mobil telefon baz istasyonlarıyla POP bağlantıların sağlanması, Felaket Kurtarma, geçici bağlantılar ve yerel ağ bağlantılarının genişletilmesi de bulunuyor. Üstün özelliklere sahip çözümlerimizin Türkiye’de Novatel Haberleşme’nin deneyimli ekibiyle birçok kullanıcı tarafından tercih edilerek, Türkiye pazarında hedeflediğimiz noktaya hızlı bir şekilde geleceğimize inanıyoruz”. Novatel Genel Müdürü Cem Ankara ise Türkiye’de satış-pazarlama ve uygulamasını gerçekleştirecekleri Sub10 Systems çözümleriyle ilgili olarak: “Türkiye’de ‘Tek Yetkili Distribütör’ olarak pazara sunacağımız Sub10 Systems Eternet Mikrodalga çözümleriyle veri taşımacılığına farklı bir boyut getirmeye hazırlanıyoruz. Sub10 Systems’ın son teknolojiye sahip kablosuz geniş bant çözümleri Liberator ve Dominator kesintisiz bağlantı, güvenilir bir ağ ile gerçek zamanlı bilgi ve kullanıcılara her yerden bağlanma özgürlüğünü sunuyor. Optimize edilen donanım tasarımı, kurulum süresi ve maliyetleri önemli derecede azaltıyor. Uygun bütçelerle ihtiyaç duyulan verimin alınmasına ve ihtiyaçlar büyüdükçe veri kapasitenin arttırılmasına olanak tanıyan çözümler;  performans ve maliyet açısından doğru dengeler sağlarken; ihtiyaca göre de geliştirilebiliyor. Aynı zamanda Wi-Fi’dan ses ve video paylaşımına kadar yüksek hızda veri aktarımını da rahatlıkla sağlıyor. Öncelikli amacımız, Sub10 Systems’ın bu üstün özellikli çözümlerini kamu ve özel sektörden birçok kullanıcı ile buluşturmak” şeklinde konuştu.


Etiketler


Slider Altına