Header Reklam
Header Reklam

Bağcılar Belediyesi Güvenli İnternet Projesi 3B ile Ödül Kazandı

31 Ekim 2021
Bağcılar Belediyesi Güvenli İnternet Projesi 3B ile Ödül Kazandı

Bağcılar Belediyesi’ne ait “Bağcılar’da Güvenli İnternet Bağlantısı-3B” projesi, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri’nde Future of Connectedness kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.
Türkiye'de çığır açan dijital teknolojilerin uygulanmasını başarıyla planlayan ve yürüten kuruluşların ödüllendirildiği organizasyon olan International Data Corporation (IDC) Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri sahiplerini buldu. En iyilerin yarıştığı etkinlikte 75 kurumdan 190 proje yer aldı. 
İnsanların bilgi ve teknolojiye ulaşma oranlarının ve kullanma kapasitesinin artırılmasına ve bölgenin akıllı şehirler konseptine uygun olarak kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla 3B’yi hayata geçirdiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bağcılar halkının ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için projeleri hayata geçiriyoruz. Güvenli İnternet Projesi sayesinde ilçemizdeki 22 mahallemizde merkezi noktalara, parklara, caddelere, bilgi evlerine ve kamu kurumları gibi vatandaşın yoğun olduğu noktalara kablosuz ve kablolu internet, indoor (iç mekan) kiosk ve outdoor (dış mekan) kiosk ile ücretsiz internet hizmeti veriyoruz” dedi.
86 adet internet dağıtım cihazı var
Ödül kazanan 3B Güvenli İnternet projesi, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle 2013 yılında başlatılmıştı. İlçe sınırları içerisinde 52 farklı lokasyonda 86 adet internet erişim cihazı bulunuyor.



Slider Altına