Header Reklam
Header Reklam

'Başarılarımız Bize Az Geliyor'

13 Temmuz 2008 Dergi: Eylül-Ekim 2007
Bu soruya Genç Mustafa Kemal’in verdiği tarihi cevap şu :

"Tüm Kuvvetleri Emrime Veriniz!"

Mustafa Kemal’in bu çıkışı karşısında şaşıran kurmay başkanı, aymazlıkla şöyle diyor:

"Çok gelmez mi?"

Mustafa Kemal’in daha da tarihi cevabı şu :

"Az gelir".

Kuşkusuz; aradan geçen yıllara rağmen bu "Ruh"; hiç değilse henüz bütünüyle yok edilemedi; bu "Ruh"un değerleri, özlemleri, beklentileri ve umutları hala yaşıyor, yaşatılıyor. İşte, "15" yıllık bir perspektifle, ben, "Doğa Sektörel Yayın Grubu"na; Sevgili Kardeşlerim Oya Bakır ve İsmail Ceyhan’a, tüm çalışma arkadaşlarına ve ortaya koydukları yayınlara, eserlere, etkinliklere böyle bakıyor, Termodinamik ve e-Belediye dergilerinin kuruluşlarında da yer aldığım için kendimi çok talihli sayıyorum.

Gerçekten de "Grup"un 5. Yıl Kutlaması’nda yaptığım konuşmada arkadaşlarımızın sahip oldukları etik değerlerle üstün başarılara ulaşacaklarından emin olduğumu belirtmiş ve o zamana kadar varılan hedefler için "Az Gelir" tanımlamasını yapmıştım.

Aradan geçen "10" yıl beni ve "Doğa Sektörel Yayın Grubu"nu doğruladı. Yıllarca önce konulan tüm hedefler "Az Geldi", "Az Geliyor" hepimize.

Bugün okuyucularını "Ayrıcalıklı Dış Sosyal Paydaş" ve çalışanlarını "Ayrıcalıklı İç Sosyal Paydaş" şeklinde tanımlayan "Doğa Sektörel Yayın Grubu"; tüm çalışmalarında "Doğa / Çevre / İnsan / Gençlik / Gelecek Dostu" kuruluş olarak "Sektörel Yayıncılık"ta öncülük görevini yerine getiriyor ve hep önüne yeni hedefler koyuyor, koyacak.

Onun içindir ki, burada mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum "Doğa Sektörel Yayın Grubu"na tanımlanan tüm hedefler "Az Gelecektir" derken bir temenniyi değil, somut bir gerçeği dile getiriyorum.

Oya ve İsmail kardeşlerim, Doğa Sektörel Yayın Grubu’nun değerli çalışanları; hepinizi kutluyor ve "Yolunuz Açık Olsun" diyorum.

Dr. Müh. SEDAT ÖZKOL

Etiketler


Slider Altına