Header Reklam
Header Reklam

Metrans Makina, Paint İstanbul Boya Fuarı'na renk kattı

13 Ekim 2010 Dergi: Eylül-Ekim 2010

Sıvı akışkan transferi uygulamaları ve endüstriyel pompalar konusunda öncü sektör firmalarından Metrans Makina, 23-26 Eylül 2010 tarihleri arasında düzenlenen Paint İstanbul Boya Sanayi ve Yardımcı Maddeler Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Birçok Avrupa ve Amerika menşeli markanın Türkiye distribütörlüğünü yürüten ve satış sonrası hizmetlerini sağlayan Metrans Makina, boyacılık sektörüne yönelik Wilden Pump, Watson Marlow Bredel, Lutz-Pumpen, Abel, Viking, PF Pumpen gibi tanınmış markalarını, hava tahrikli çift diyaframlı pompalardan hortum pompalarına kadar geniş bir yelpazede sektöre yönelik ürünlerini sergiledi. Firma bu amaçla yurtdışından özel sergi pompaları getirtti.

Dünyanın önde gelen hava tahrikli çift diyaframlı pompa üreticisi PSG Wilden Pump ABD'nin Bölge Müdürü Abdel Balkhir ile firmanın bağlı olduğu Dover Pump Solutions Group Bölge Müdürü Alberto Lerussi fuara katılarak ziyaretçilerle buluştu. Metrans Makina Genel Müdürü Vedat Kirişçi de yaptığı açıklamada, "Ürünlerimizi farklı kılan, üretici firmaların ürün kalitesi ve Metrans Makina'nın satış sonrası hizmetleridir" dedi.


Etiketler


Slider Altına