Header Reklam
Header Reklam

İş makineleri fuarı ''ANKOMAK 2010'' Haziran'da yapılıyor

22 Nisan 2010 Dergi: Mart-Nisan 2010

ITE Group Plc.'nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından, Türkiye İş Makineleri Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İMDER)'in desteği ile düzenlenen 'ANKOMAK 2010', 9-13 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak.

Yaklaşık 30 yıldır düzenlenen ve bu yıl 18'incisi düzenlenecek Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı ANKOMAK;  iş makineleri, yapı elemanları ve inşaat teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası olacak. Fuara yerli ve yabancı 30 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Sektörün gündemini belirleyen yerli ve yabancı firmalar, 70 bin metrekarelik fuar alanını şimdiden doldurdu. Bu yıl fuar, katılımcıların ziyaret edip, gelişmeleri öğrenebilecekleri 250'nin üzerinde firma ve yaklaşık 750 uluslararası markaya ev sahipliği yapmayı planlıyor. Ekonomik krizden en çok etkilenen sektörlerden biri olan inşaat sektörünün son dönemdeki umut verici durumu fuar gündemini etkileyecek unsurlardan biri. Yavaş yavaş hareketlenen sektörün daha olumlu gelişmelere sahne olması adına fuar, büyük önem taşıyor. Fuar hakkında tüm gelişme ve detaylara www.ankomak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler


Slider Altına