Header Reklam
Header Reklam

Ecomondo ve Key Energy 2020 Avrupa Fuarları için Rimini Fuar Merkezi'nde Tam Güvenlik Sağlanıyor

20 Temmuz 2020
Ecomondo ve Key Energy 2020 Avrupa Fuarları için Rimini Fuar Merkezi'nde Tam Güvenlik Sağlanıyor

Yeşil Yeni Anlaşmanın merkezi temaları ve ekonomi kurtarma fonunun yanı sıra pandeminin daha fazla vurguladığı ciddi iklim değişiklikleri, yenilenebilir enerjilere geçiş, Kuzey Afrika'daki rüzgâr enerjisi potansiyeli, Ecomondo ve Key Energy 2020'de uluslararası yuvarlak masa toplantılarında tartışılan ana konular olacak, İtalyan Sergi Grubu (IEG) tarafından 3-6 Kasım 2020 tarihleri arasında, İtalya'da, Rimini Fuar Merkezi'nde düzenlenecek fuarlar, alınması planlanan döngüsel ekonomi kararları ve yenilenebilir enerjilerle ilgili önde gelen etkinlikler olacak.
Her iki fuar da, IEG'nin en yeni dijital enstrümanların entegrasyonu ile birlikte tüm fuarları için etkinleştirdiği #safebusines (https://www.iegexpo.it/en/safebusiness) bayrağı altında gerçekleşecek. Fuar Merkezi'nde alınan güvenlik önlemlerine ek olarak, canlı akışta programlanan tüm etkinliklere katılım için oturma alanları kurulacak, özellikle tedarik ve talebi kolaylaştırmak için tasarlanmış Ecomondo'nun yeni uygulaması olarak düzenlenecek şirket toplantıları tam güvenlik içinde alınacak.
Ecomondo (24. edisyon) ve Key Energy (14. edisyon), OECD'nin Biyoteknoloji, Nanoteknoloji ve Yakınsama Teknolojileri Çalışma Grubu (Paris) ile İtalya ve yurtdışında kendi disiplinlerinde en iyi iki uzman olan Gianni Silvestrini (Key Energy) ve Profesör Fabio Fava (Ecomondo) tarafından denetlenen; yüksek profilli bilimsel komitelerden gelen bildiri destekleri sayesinde Avrupa’daki şirketler, uzmanlar, kamu ve özel sektör karar vericiler için referans noktaları olacak.
Ecomondo, BLUEMED İnsiyatifi ve PlasticsEurope tarafından düzenlenen, Akdeniz için Sağlıklı, Plastik İçermeyen Bluemed Pilot İnisiyatifi’ne de ev sahipliği yapacak. PlasticsEurope, Avrupa Komisyonu'nun katılımıyla bir Akdeniz dernekleri ağıdır. (BAP-Bulgaristan, HGK-Hırvatistan, APKA-Arnavutluk, KFBIH-Bosna Hersek, AHPI-Yunanistan, ASPAPLAST-Romanya, PAGEV-Türkiye, COREPLA-İtalya, PlasticsEurope-Fransa, PlasticsEurope Iberica-İspanya). 
Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen Toprak Sağlığı ve Gıda Konferansı, toprağın ve kara parçalarının küresel toplumun temel zorlukları arasında nasıl merkezi bir sorun olduğunu vurgulayacak. Avrupa Yeşil Anlaşmasının Finansmanı, Avrupa Birliği'nin Avrupa Yeşil Anlaşması içindeki çevre konusundaki finansman programı LIFE Programı 2021-2027 ele alınacak.
Öte yandan, Key Energy, enerji alanında Avrupa-Akdeniz işbirliğinden kaynaklanan avantajlara odaklanarak enerji sistemi dönüşümüne genel bir bakış sunacak.
Program güncellemeleri için: https://en.ecomondo.com https://en.keyenergy.it 



Slider Altına