Header Reklam
Header Reklam

DWT ürünleri, Grundfos ile Türkiye'de

03 Mart 2011 Dergi: Ocak-Şubat 2011

Uzun yıllardır ürün programı ile Grundfos Grup bünyesinde orta segment tüketici profilini hedef edinen DAB, son yıllarda yaptığı firma satın almaları ile daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. İtalya kökenli Leader, Tesla, Wacs, Alma ve Brisan markaları tek çatı altında toplanarak 2008 yılında kurulan DWT Grup tüm bu firmaların bünyeye entegrasyonu sonrası, 140 yıllık sektör tecrübesi, 10 ülkede faaliyet gösteren kendi şirketleri ve 200 ülkeye yaptığı satışlarla 250 milyon Euro'ya yaklaşan cirosuyla orta segmentin önemli Avrupalı oyuncularından biri oldu.

DWT Türkiye, mevcut konumunu geliştirmek ve geçmişte pazarda yer almayan diğer ürünlerini de Türk tüketicilerine ulaştırmak için, tüm DWT Grup markalarını kendi satış ekibi ve kendi satış ağı kanalıyla Türk kullanıcılarına sunuyor.

DWT Grup Türkiye adına Grundfos Türkiye Genel Müdürü Okay Barutçu, yaptığı açılış konuşmasında "DWT Grup olarak Avrupa'da 8., dünyada 11. lokal operasyonumuzu Türkiye'de başlatmanın gururunu, DAB markasını ve ürünlerini tanıyan Türk tüketicisini, şimdi DWT Grup'un Leader, Tesla, Alma, Wacs ve diğer markaları ile de tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye ekonomisi dünyanın en hızlı büyüyen ilk üç ekonomisi arasındadır ve Türkiye'deki büyüme hedefimiz de bu çerçevede olacaktır. Kısa sürede ülkemiz insanlarının ve sektörün kalbinde yerimizi almayı hedefliyoruz" dedi.

41 farklı şehirden 91 firmanın katıldığı DWT Grup toplantısı, yapılan açılış konuşmalarının ardından, DWT Türkiye Sorumlusu Zafer Temizkan tarafından gerçekleştirilen ürün tanıtımı sunumu ile devam etti.


Etiketler


Slider Altına