Header Reklam
Header Reklam

Borusan Makina mermer sektörü ile İzmir'de buluştu

03 Haziran 2009 Dergi: Mart-Nisan 2009

Borusan Makina, Caterpillar'ın mermer sektörüne yönelik çözümlerini ve yeni uygulamalarını 25-28 Mart tarihlerinde İzmir'de düzenlenen 15. Uluslararası  Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda tanıttı.

Mermer sektörüne yönelik Caterpillar iş makinalarının yanı sıra, Borusan Makina'nın "Yeni, İkinci El, Kiralama" gibi özel çözümleri fuarda büyük ilgi gördü. Borusan, "Cat 336D Ekskavatör"ünü de fuarda ilk kez tanıttı.

Fuarların özellikle ekonomik kriz dönemlerinde gerek güven tazelemek, gerekse hareketlilik açısından önem taşıdığına dikkat çeken Borusan Makina Satış ve Pazarlama Müdürü Reha İmer, İzmir'de gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirtti. İmer, şunları söyledi; "15. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, buluşturduğu sektörlerde dinamizmi artırması, kriz ortamında motivasyon sağlaması açısından önem taşıyor. Özellikle maliyetlerin ve kar marjlarının önemini artırdığı böyle dönemlerde, müşterilerimizin ihtiyacı olan alternatifli ve ekonomik çözümler ile hizmet kalitesinin sürekliliği önemini daha da artırıyor. Bu anlamda, fuar boyunca mermer sektörüne yönelik çözüm ve uygulamalarımızın beklentimizin üzerinde ilgi gördüğünü söyleyebilirim. Burada bulunmaktan ve bu büyük sektörel buluşmanın bir parçası olmaktan mutluyuz".


Etiketler


Slider Altına