Kadıköy Belediyesi’ne sosyal medya alanında birincilik ödülü

02 Mart 2016 Dergi: Ocak-Şubat 2016

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği tarafından 2010 yılından beri düzenlenen ve Türkiye’de Sosyal Medya alanında en önemli ödüllerden biri olan İTÜ Sosyal Medya Ödülleri, Maçka Kampüsü’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmada 520 bin kişin internet üzerinden oy kullandı.  Resmi kurum kategorisinde Beşiktaş Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TBMM ve Dış İşleri Bakanlığı ile yarışan Kadıköy Belediyesi (@kadikoybelediye ) birinci oldu. 28 kategoride sosyal medyada en iyilerin belirlendiği günde LÖSEV Sivil Toplum Kuruluşu, Sıla Sanatçı, Onedio.com içerik platformu, Ahmet Ümit yazar, Power FM radyo, mizah Cem Yılmaz, Hürriyet haber kaynağı kategorilerinde ödül aldı.